Genom svårigheter mot stjärnorna.

söndag 29 april 2012

Du är det vackraste på planeten

Han är vacker, han är snygg, han är urgullig, han är söt och han är sexig! Han är allt på samma gång och han heter.. (gissa vem?) jo, Eric Saade! Damn vilken kille asså!
Vissa av er kanske inte vet det men i födelsedags present fick jag konsert biljetter till pop explosion och det var så jävla grymt! Han vet verkligen hur man får en publik att jubla, han dansar och sjunger sjukt bra och så är han ju sjukt snygg! Ja, jag hade kort fattat en av dom bästa kvällarna i mitt liv hit tills.
Här får ni lite bilder :





















fredag 27 april 2012

New in

Hej på er! tänkte visa lite bilder på vad jag handlade in när jag var i stan i onsdags!






Gud vad jag älskar färgen på det här nagellacket! så himla fint till våren/sommaren
Ska handla in ett mintgtrönt och ett glittergult också snart!


Nu ska jag snart åka och simma med Emma så får ni ha de bra på valborg och allt vad det är!

tisdag 24 april 2012

Tagga,tagga,tagga, osv..

Yoo bro! Haha! ;)
Har nyligen kommit hem från en lång promenad runt sjön med Emma. Var riktigt skönt måste jag säga, och nu ska jag ta och duscha. Fick veta igår att jag ska till Grönan med konfirmationsgruppen på vårt läger den 19 eller 20 maj :D så jäääävla taggad! Och nu när Emma och jag äntligen kommit igång med vår träning så är jag mer taggad än någonsin för sommarlovet! åhh, oxå är det snart Valborg, fan mycket kul det är på gång nu!
Vad ska ni hitta på på Valborg? :)


Puss!

lördag 21 april 2012

ett känslovrak..

Hej på er!
Har inte varit så aktiv denna vecka men passar på att skriva nu när jag har tid. Jag hade planer för denna kväll men dom gick i kras så Emma och jag hittar väl på något senare skulle jag tro. För övrigt så känner jag mig som ett jävla känslovrak, känns som om jag ska börja gråta så fort jag tänker på att det snart är sommar eller att det är skola igen på måndag och att helgen är slut då. Vet inte riktigt varför jag känner såhär just nu, vilken jävla tönt jag har blivit. Haha. Men så länge får väl ni ha det så trevligt och jag ska hålla mig för att gråta och bara tänka på nästa helg då jag åker upp till Stockholm och ser på Eric Saade!

lördag 14 april 2012

I'm back!

Hej på er! nu är jag äntligen hemma och ska snart invadera badrummet med min smuts! sedan bär det av för att umgås och ha kul med folk som jag inte träffat på hela lovet!
Jag vet att mitt bloggande inte varit så aktivt ( inte bara denna vecka) men jag ska verkligen försöka bättra mig nu(hur många gånger har ni inte hört det?!) och nu när omröstningen som jag hade är avslutad så vet jag vad ni vill läsa mer om och det ska jag försöka fixa!

all natural

onsdag 4 april 2012

lite off på sista tiden

Som ni kanske märkt så har jag varit lite off på sista tiden, det är pågrund av att min farfar nyligen gått bort och jag ska på begravning imorgon.. Försöker att hålla humöret uppe med ett leende på läpparna men det är inte det lätaste nu, särskilt inte när jag "gjort slut" med en nära vän..Usch hatar verkligen det mesta just nu, vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade Emma, jag skulle fan inte klara mig utan henne!<3

Vi får påsklov imorgon men jag får det idag eftersom jag inte ska till skolan imorgon, och på lördag bär det av till fjällen i en hel vecka, det ska bli riktigt kul faktisk! Ser verkligen fram emot att få komma bort lite och bara få åka skidor och snowboard igen.
Har nyss kommit hem från tränigen så ska ta och hoppa in i duschen och sedan kolla på BB som för övrigt förvandlats till en jävla porrserie!