Genom svårigheter mot stjärnorna.

söndag 30 juni 2013

Vill aldrig sitta på en cykel igen

Hej på er!

Igår så var jag på trubadur med Jennifer Amanda och Daniella :) när det var slut så drog jag Amanda och Jennifer till mig och det var då jag kom med idén att vi skulle cykla till Flen.. Amanda ville inte så Jennifer och jag fick med oss emilia och Matilda istället ;) vi cyklade typ kvart över ett och stannade Flen ett tag när vi väl kom dit och det var jobbigt.. Och jag var hemma vid halv sex imorse.
Så denna dag ägnar jag åt Disney och skräpmat ;)

fredag 28 juni 2013

Fick med mig en del

Åkte som sagt till Tuna idag!
Fick med mig lite behövande kläder och en present till mamma oxå som fyller år snart!:)

Älskar sommarREAN!

Mot Tuna

Godmorgon på er!
Hoppas ni har det soligt hos er, här är det mest blåsigt..
Nu är jag påväg till Tuna Park och tänkte att jag skulle shoppa upp lönen ;)
Hare bra!

söndag 23 juni 2013

Mot pizzan

Tjääna!
Skulle som sagt festa igår istället för på midsommar och det blev ju inte som man tänkt sig. I början var vi hos Jennifer och spela kubb och tog där lugnt. Senare mot elva tolv nån gång drog vi ner till sjön! Där nere blev det bad och skratt ;)
Puss på er

lördag 22 juni 2013

Lördag

Hej på er hoppas ni hade en bra midsommar!
Jag spenderade min med familjen och Jennifer. Lite senare på kvällen drog Jennifer och jag ner till sjön och träffade en massa folk och hade kul :)
Ingen fest för oss igår dock, den blir idag ;)
Puss på er!

fredag 21 juni 2013

Glad Midsommar!

Hoppas ni har haft en bra dag och att eran kväll fortsätter bra!
Glad Midsommar på er :-)

onsdag 19 juni 2013

Förkyld

Jag hoppas att ni mår bättre än vad jag gör!
Gick och la mig igår med en halvtäppt näsa och har nu huvudvärk, en brutal halssveda och nästäppa.. :/
Hoppas jag mår bättre imorgon!

Nu ska jag fortsätta dricka te och kolla på Game Of Thrones! ;)

tisdag 18 juni 2013

Avslutning med laget

Idag hade vi sista träningen innan vi tar uppehåll ett tag under sommaren. Vi hade fått information om att vi skulle ha badkläder, vattenpistol, ombyte och bra skor. Tränarna hade oxå sagt att det skulle bli en jobbig träning så jag var beredd på der värsta..
Det första vi gjorde var att gå en tipspromenad, mitt lag hade endast ett rätt.. och efter det så fick vu reda på att vi skulle hem till en av tjejerna i laget och bada i hennes pool och fika! Ja vi blev alla lurade.. ;) men det funka finfint för mig!
Har haft en super bra kväll med en massa skratt och härliga lagkamrater ;)
Snart kommer Jennifer hit och sover över ;) blir väl jordgubbar och hyra film från tvn skulle jag tro! Ett bra slut på en bra dag :)

Perfekt start på dagen

Min dag började jag på bästa sättet, en lång promenad i solen med Jennifer! Riktigt skönt. Tog en kall dusch efter det och sedan gjorde jag mig en smoothie, så nu sitter jag här och tänkte kolla på ett avsnitt game of thrones och sedan dra ner till sjön! Ha en bra dag ;)

måndag 17 juni 2013

Vi hade det bra en stund iallafall..

Började dagen med att kolla på prison break filmen, satan vad jag grina..
Senare gick jag och mötte Amanda och vi gick runt i köpingen ett tag tills vi bestämde oss för att ha piknik vid sjön, så vi gick hem till mig och skulle fixa ihop något, det fick bli muffins på eget recept ;) sen gick vi till affärn och köpte jordgubbar och drog till sjön, men nu regnar det och blåser utav helvete så vi drar nog hem nu ;)

lördag 15 juni 2013

Trubadur lördag

Efter att jag varit och jobbat på fest i Flen som en jävla tågkonduktör så åkte jag hem och somnade. Senare vid halv sju så drog jag ner till sjön med Amanda och Jennifer och träffade Jekki och Madelene, åt lite godis och jordgubbar innan trubaduren började för då gick vi upp dit och satt där ända tills vi bestämde oss för att gå hem :) så nu ligger jag här och är astrött så kommer nog inte dröja innan jag somnar
Puss på er!

Fest i Flen med laget

Ska snart iväg och jobba på fest i flen med laget, lägger upp ett inlägg senare!
Puss och kram skumbanan ha en bra lördag! :)

torsdag 13 juni 2013

en av dom bästa kvällarna i mitt liv

Igår kväll slutade jag nian. Jag måste säga att det var inte långt ifrån gråt när vi gick fram och skulle krama vår mentor.. Vi hade avslutningsfika för klassen efter själva avslutningen och det var jätte mysigt. Dock blev jag tvungen att skynda mig hem då vi skulle föra hos mig innan alla drog till Udden. Så när jag kom hem så bytte jag om och det tog inte lång tid innan vi var minst 20 pers i min pyttelilla lägenhet som typ rymmer 10..
Så gissa om det var varmt?! höll nästan på å dö ju. men efter sisådär två timmar så drog vi till Udden och fortsatte skolavslutningen där. Det vart många skratt och många kramar. Kommer sakna alla i höst när jag börjar gymnasiet.. jag har lite ångest för det lär aldrig finnas en klass som kan ersätta dom människorna i 9B. Men jag kommer ju såklart sakna dom andra klasserna minst lika mycket och jag hoppas att vi alla kommer att ses fler gånger i sommar och i höst!
Haha jag är så töntig så jag börjar nästan gråta bara av att skriva detta..

här får ni lite bilder!



haha Tobias och jag på avlsutningsmiddagen

fick ett diplom av mina mentorer

grabbarna grus







lärarna hade skrivit en låt om oss nior, riktigt bra! ;)

den årliga fotbollsmatchen mellan niorna och lärarna

haha den enda någolunda bra bilden från igår kväll hemma hos mig ;) 


Nu hoppas jag att ni får ett sjukt bra sommarlov för det ska minsann jag ha! :)

fredag 7 juni 2013

Avslutningsmiddagen och student

Hej på er!
Igår hade niorna sin avslutningsfest och det var jätte kul! Jag, amanda, jennifer och ebba dansade tills vi var tvugna att dra hem ;)
Och idag blev det fler festligheter för min kusin tog nämligen studenten! Haha det fick mig att längta tills jag tar den! ;)
Här får ni lite bilder från igår och idag

måndag 3 juni 2013

Gårdagen

Igår så hade ju då mitt paket från Nelly kommit och jag blev besviken.. freebran som jag hade beställt passade inte alls och klänningen såg jag jätte bred ut i.. och avslutningsmiddagen är på onsdag så jag vet inte riktigt vad jag göra..
Men hursomhelst så mådde jag dåligt över det så jag följer med min mamma och min syster till hotell malmköping och bada bubbelpool och bara hade allmänt lyxigt ett par timmar