Genom svårigheter mot stjärnorna.

fredag 31 maj 2013

Härligt väder i köpingen

Ligger vid volleyboll planen vid sjön med några vänner och kollar på när killarna spelar ;) det är så jävla härligt väder så snart går vi ner till vattnet och badar! :)
Ni får ha en bra fredag! ;)

torsdag 30 maj 2013

Arter workout - torsdags mys

Hej på er!
Jag hann inte med fotbolls träningen idag så jag cykla till gymet istället och körde lite ben, nu har jag nyss duschat och sitter med en skål keso/kvarg röra med jordgubbar framför prison break! Så jäkla bra serie! Kollar ni på den? :)
Jag får se hur det blir med skola imorrn, så himla onödigt att gå dit nu för det finns inget att göra..men blir det inge skola så blir det att tvätta kläder, städa och gymma!
Puss på er

tisdag 28 maj 2013

måndag 27 maj 2013

Nu är jag igång igenigen

Ojoj nu var det ett tag sen och jag har massor att skriva om! Det får tyvärr bli när jag kan sätta mig vid datorn och inte bara slänga iväg ert snabbt inlägg från mobilen!

Nu har jag iallafall nyss kommit hem från gymet, det känns för jäkla skönt att va igång igen efter lite uppehåll med klassresa och annat! Tänkte ta mig en dusch nu och sedan göra mig en smoothie, hoppas ni haft en bra dag!

fredag 17 maj 2013

Spenderar tid i solen med mina vänner

Det är nästan 40 grader utr och vi ligger och solar, så satans skönt!  Snart ska vi alla hem till sig och duscha efter att ha blivit svettiga i solen och sedan kommer Jennifer och Amanda hem till mig och grillar! :) en bra fredag med andra ord ;)
Imorgon blir det myskväll med eurovision hemma hos Jennifer!

tisdag 14 maj 2013

Började denna dag på bästa sätt

Denna regniga dag började med ett bröstpass på gymet och lite powerwalk med Emma! Satans skönt asså! Blir nog ett imorgon oxå, men om några timmar så står fotbolls träning på schemat!

måndag 13 maj 2013

I väntan på Emilia

Väntar på att Emilia ska komma så vi kan springa lite! Det var ett tag sen så det ska bli skönt ovh förmodligen as jobbigt!

fredag 10 maj 2013

blev väckt tidigare än vad jag hade räknat med

Hade ställt klockan på 20 i nio men vaknar istället av att Amanda och Jennifer går upp och spelar kort 20 över 7 -.- så jag har försökt somna om men det gick ju inte så bra!
Vi ska iallafall gå till frukosten vid nio och sedan hjälpa några konfirmander med ett tal och när det är klart åker vi till grönan! :)

Ni får ha en bra fredag!

torsdag 9 maj 2013

Bara och vänta

Ligger i sängen nu och har allting klart packat och nu väntar jag bara på att mamma ska skjutsa mig till busstationen. Får hoppas att vädret i Stockholm är bra som här tre dagarna!

onsdag 8 maj 2013

Studiedag

Ligger på bryggan vid sjön och chillar med Amanda! Får se om Jennifer kommer om en stund :)
Senare så måste jag fan ta mig till gymet för jag hinner inte träna på torsdag och fredag för då åker jag till stockholm!

lördag 4 maj 2013

Älskar helger

Har nyss gräddat ett redigt lass med choklad och havregrynsplättar som jag ska äta lite av nu ;) till det har jag  jordgubbsfluff och färska jordgubbar! Det här är en av dom många anledningar till att jag älskar helger. Man hinner göra en riktig jävla frukost! Och det är nog det bästa jag jag vet, haha jag tänker mig själv om typ 10-15 år då jag har familj och gör i ordning en sån här riktigt stor frukost på söndagarna och bara myser!

Tillbaka till nuet då! Efter detta ska jag byta om och sedan dra till gymet för att kötta lite! Ha en bra lördag fina läsare!

fredag 3 maj 2013

Fika med min fina

Sitter i solen på Emmas altan och fikar lite! Slutar ju alltid tidigt på fredagar så vi har hunnit prata om allt möjligt nu på för och eftermiddagen. Men om en stund så måste jag hem och byta om innan jag möter upp moa på pizzan och sedan drar vi till skolan och har disco för småttingarna :)
Ha en bra fredag!

onsdag 1 maj 2013

Kryssning 29-30 april

Tänkte jag skulle passa på att skriva lite om hur bra vi hade det på kryssningen!
Ja i måndags var vi tvungna att vakna vid fem för att sedan åka bil till Stockholm och gå på båten, direkt när vi kom på så gick vi till hyttarna och lämnade våra grejjer sen så var det frukost som gällde! Satan vad god den var!!
Efter det så gick emma och jag till vår hytt och vilade ett tag innan vi började fixa oss, vi gick till tax freen och köpte lite därifrån och sen kollade vi bara runt på båten lite innan det blev dags för middag! Oxå jävligt gott kan jag ju säga. Efter middagen så gick bud till hytten igen och bytte om och chillade lite innan kareoken (som emma btw var bäst på) och min pappa skulle förstås sjunga han med... tror han sjöng minst 7-8 gånger..
Vi köpte lite drinkar och chillade sen, och det hände inte så mycket helt ärligt. Det var en jävla pensionärsbåt. Men när vi kom till Åbo så hoppade det på lite fler ungdomar ;) senare mot kvällen ungefär vid tolv halv ett så bestämde vi oss för att skriva lite lappar och på dom skrev vi våra hyttnummer och att det var efterfest hos oss! Haha vi la dom lite överallt men trodde ku absolut inte att någon faktiskt skulle komma. Så vi gick till hytten och la oss och efter kanske 20 minuter så hade Emma sommat och jag var precis påväg att göra det, när det knackade på dörren.. haha jag fick en jävla chock när det stod en bunt snygga killar där och jag stod i endast en T-shirt och fattade inte vad dom gjorde där. Haha så jag stängde dörren och bad dom vänta ett tag så Emma (som nyss vaknat)och jag kan ta på oss kläder sen så släppte vi inte dom, eller ja det var bara två killar som kom in och efter en stund så kom deras tjejkompisar så satt vi alla där i min och emmas hytt och pratade om en massa olika saker. Haha ja det var jävligt kul med andra ord.
Tjejerna gick tillslut och killarna stannade längre, jag somnade väl nån gång vid fem och vaknade en timme senare då vi var i stockholm igen!
Detta visade sig bli en jävla bra resa trots allt ;)