Genom svårigheter mot stjärnorna.

söndag 27 november 2011

We had some fun

Hade sjukt kul igår på julfesten med emma och amanda, måste säga att vi alla var riktigt snygga!
senare på kvällen kom zäta och sedan somnade alla hemma hos mig.

haha älskar den här bilden!<3

torsdag 24 november 2011

forever or just a lifetime

helo dear readers!
hur måre ni idag? :) själv så är humöret på topp och och det blir ju inte sämre av att jag vet att morgondagen blir bättre!
åker in till stan me moa och carl och handlar klänningen till på lördag sedan ska vi käka lite och efter det taggar vi "breaking dawn", jag vet inte om jag nämt det men jag är en riktig twilight nörd^^
har ni sett den nya filmen? var den bra?


haha nu kommer jag  antagligen att få hälften av Sveriges befolkning emot mig när jag säger att jag inte fattar vad alla ser i 'Edward' jag tycker att Jacob är mycket snyggare, fast jag har alltid haft en grej för mörka killar med bruna ögon! gud alltså bruna ögon är nog det hetaste jag vet!

måndag 21 november 2011

mitt inom en snar framtid

tänkte visa er bild på min outfit till julfesten som min familj och jag har på lördag, har provat klänningen men inte köpt den än, ska göra det på fredag.



här är i provrummet, vad tycker ni? ;)

men ska nog inte ha den hela kvällen så ska nog köpa en till klänning som är lite mer dansvänlig :)

love/jk

söndag 20 november 2011

förbjuden kärlek

Hej kära ni! allt bra med er?
själv så mår jag bra men är inte riktigt på topp..vet inte om jag börjar bli sjuk kanske :(
Men jag tröstar mig själv med Gnomeo & Julia, har ni sett den? :)
den är sjukt bra och jätte gullig!
känner mig duktigt som dammsög idag så jag belönar mig själv med ekströms chokladpudding som jag vet jag inte borde äta med tanke på att jag VERKLIGEN måste bli nyttig så jag inte slutar i biggest loser typ :/
men jag har en förbjuden kärlek till onyttigheter, särskilt när det gäller choklad men nu måste jag verkligen hitta den rätta motivationen till tränning, för det är ju så att om man tycker att det är kul och vet själv att jag kommer må bra av det här efteråt så lyckas man. Det gäller bara att hitta orken och motivationen!
Har ni några tips? ;)

<3

kärlek/ jk

onsdag 16 november 2011

från mig till er

hejsan!

har kollat runt lite efter nyråsklänningar (ja jag vet det är lite tidigt ) och jag hittade några riktigt snygga på http://www.fashionbox.se/ det var också till ett rikigt bra pris!

nummer 1

nummer 2

nummer 3

nummer 4

Så vad tycker ni ? själv så tycker nummer 1 & 3 men jag är inte riktigt säker på om de skulle passa mig eftersom att jag har en putmage :/

tisdag 15 november 2011

ingen dör oskuld livet fuckar oss alla

jaha, här sitter jag och kallsvettas med halsont och huvudvärk och ska alldeles strax lägga mig ner och vila.
men jag hoppas allt är bra med er? :-p

ska försöka ladda upp bilderna från bröllopet nu i veckan, har försökt tusen gånger men det laggar bara så ni får helt enkelt vänta!

FACELOOK
min dator var gullig och kunde bjuda på en bild innan bröllopet iallafall!

söndag 13 november 2011

festligheter

Hejj på er sötnosar!

Har kanske inte berättat det men i fredags var jag på min kusins bröllop, det var jätte fint och det var glädjetårar överallt och alla var glada!

min dator och jag har lite problem i vårat förhållande och den är minst sagt sammarbetsvillig så bildbomb kommer senare :))

fredag 11 november 2011

saaknad!

Hej på er kära läsare, hoppas allt är bra med er! själv mår jag awesome för idag ska jag åka iväg till Gnesta och träffa min saknade vän Jonna som jag inte umgåts med på ett HALVÅR ?!! gud jag känner att den här helgen är behövd vi har massor att prata om, hon är tvillingsystern jag aldrig fick lixom ;)
så ett tips till er som oxå haft turen att få sådana vänner som hon, BEHÅLL kontakten, vi tappade kontakten under det här halvåret och i veckan bestämade jag mig för att ringa henne!
haha typiskt jonna och mig att klä ut oss och ta kort ;)

torsdag 10 november 2011

Det ända positiva med morgonen är morgonrutinen

Hej kära läsare, hur mår ni idag? Själv mår jag toppen!
har nyss vaknat och ska alldelles strax gå och sminka mig och ta på mig kläder, ska bara äta upp min frukost! helt allvarligt så måste frukost vara det bästa målet på dagen, jag tror att frukosten är ända skäet till att jag går upp såhär tidigt. HAHA!
och när jag ätit frukost så ser jag frememot lunchen och efter det så vill jag bara ha middag, och sedan efter middagen så saknar jag frukosten igen  ;)
haha, ja jag låter nu lite småtjock men det stämmer ju i sig.
Jag tycker man ska vara nöjd över sin kropp oavsett hur den ser ut, visst bör man inte äta godis alla dagar i veckan, för det är verkligen inte hälsosamt! Men unna er det då och då, och ät nyttigt och träna bra!


Nej nu måste jag ta och fixa mig, mamma tjatar ;//

måndag 7 november 2011

Alla Krossade Hjärtans Dag

Jag är med i en tävling på en blogg där man kan vinna massor av bra säker som hjälper ett krossat hjärta, delta ni med!
HÄR har ni tävlingsinlägget, lycka till!



Alla krossade hjärtans dag

söndag 6 november 2011

känner för en förändring som ska göra allt mycket roligare

Kommer inte på tillräckligt fula ord förtillfället som kan beskriva hur jag känner inför skola imorn.
har haft en toppen vecka med mycket mys och bästavänner!
har precis kollat klart på säsong fyra av "gossip girl" så sjukt bra serie! ska nog ta och börja på säsong ett av "grey'sanatomy" oxå en riktigt bra serie som jag följer.

jag har funderat lite på ny design till bloggen, den som jag har nu är så gammal och samma med headern.
men jag undrar oxå om jag ska ta och göra en helt ny blogg med lite roligare inlägg och kategorier, men vi får se hur det blir, tillsvidare får ni stå ut med denna!

Och eftersom att jag fick en kommentar för ett tag sen om vad jag åt, så ska jag (bara för att) visa vad denna dag har bestått av för "mat"
Nyttigt värre :p